Ψηφιακό Αποθετήριο των ΑΣΚΙ


Αναζητήστε ταυτόχρονα 2 ή και περισσότερους όρους χωρίζοντας τους με κόμμα Π.Χ: ΕΠΟΝ, Πειραιάς, έκθεση.

Πληροφοριακό Δελτίο Ιταλίας

Συλλογή Αρχείων


Περιγραφικά Στοιχεία

Τίτλος Πληροφοριακό Δελτίο Ιταλίας
Αρ. φύλλου 13
Εκδότης ΑΜΕΕ (Αγωνιστικό Μέτωπο Ελλήνων Εξωτερικού-Αντιφασιστικό Αντιιμπεριαλιστικό)
Ημερομηνία 4-5/1971
Σημειώσεις Περιεχόμενα: - Προκήρυξη του Α.Μ.Ε.Ε. για την 4η επέτειο του φασιστικού πραξικοπήματος. - Αγωνιστικές εκδηλώσεις ενάντια στο φασιστικό καθεστώς της Ελλάδας στην Ιταλία. - Ανακοίνωση της οργάνωσης των Μαρξιστών - Λενινιστών της Ελλάδας. - Προκήρυξη της Α.Μ.Ε.Ε. για την Πρωτομαγιά. - Μέλη της ΕΔΑ Ιταλίας καταγγέλουν τη ρεβιζιονιστική πολιτική της και διαχωρίζουν τη θέση τους από αυτήν. - Από τη ζωή και τη δράση των συλλόγων στην Ιταλία. Από τη δράση του φοιτητικού συλλόγου του Παρισιού. - Το πρώτο συνέδριο των παλαιστινέζων φοιτητών στην Ιταλία. - Ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη του αγώνα του ισπανικού λαού. - Από την επίσκεψη του Τσου Εν-Λάι στο Ανόι. - Στο μέτωπο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.
Φυσικό πρόσωπο ως θέμα Τσου Εν-λάι
Θέμα ως θέμα Δικτατορία 21ης Απριλίου 1967 ,   Αντιδικτατορικός αγώνας ,   Εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα ,   Ιταλία / Έλληνες φοιτητές ,   Συντονιστική Επιτροπή για το Επαναστατικό Αντιφασιστικό και Πατριωτικό Μέτωπο Ισπανίας ,   Α.Μ.Ε.Ε. / προκήρυξη
Θέματα Αφρική ,   Λατινική Αμερική ,   Ασία ,   Παλαιστίνη ,   ΕΠΕΣ (Ένωσις των εν Παρισίοις Ελλήνων Σπουδαστών) / A.E.H.P. (Association des Etudiants Hellenes de Paris)
Χρόνος Δ
Τοπικά Στοιχεία